Novosti i događanja

 • Počinje nova sezona 2019/2020

  U novu sezonu 2019/2020 pikado klub Sesvete ulazi sa pet ekipe, što broji ukupno 35 aktivnih natjecatelja u klubu.

  U trećoj ligi će to biti ekipe Sretna Djeca, Sesvete j.d.o.o. i Pivnica Keti, u drugoj ligi su to aktualni prvaci Hrvatske (3. lige) ekipa Sesvete, dok će omjer snaga u prvoj ligi odmjeriti nikada jača ekipa Darts point Team Ban (prvaci Hrvatske u klasičnom pikadu).

  Osim toga ekipa Darts point Team Ban i ekipa Sesvete natjecati će se i u ligi klasičnog pikada.

  Sve rezultate možete pratiti na stranicama PSGZ-a : http://psgz.hr/sadrzaj/

 • PK Sesvete u novoj sezoni 2018/2019

  U novu sezonu 2018/2019 pikado klub Sesvete ulazi sa četiri ekipe, što broji ukupno 30 aktivnih članova kluba.

  U trećoj ligi će to biti ekipe Sesvete, Sretna Djeca i j.d.o.o. dok će omjer snaga u prvoj ligi odmjeriti jaka ekipa Darts point Team Ban.

  Sve rezultate možete pratiti na stranicama PSGZ-a : http://psgz.hr/sadrzaj/

 • Sesvete na ekipnom PH 2018.

  22. svibanj 2018.

  Sesvete na ekipnom PH 2018.

  Proteklog je vikenda u Matuljima održano jubilarno 25.Ekipno prvenstvo Hrvatske, najmasovnije natjecanje pod ingerencijom Hrvatskog pikado saveza. Novi ekipni prvaci u prvoj kategoriji su ekipa Ban Jelačić, u drugoj kategoriji ekipa Sprint, u trećoj kategoriji ekipa Romano Tiffany, a u kategoriji dama titulu su obranile djevojke iz ekipe Janje Next Team.

  Ekipa Sesveta je ostvarila veliki uspjeh kvalifikacijom na samu završnicu ekipnog prvenstva te zatim i osvojenim sedmim mjestom u prvoj kategoriji. Ovaj uspjeh Sesveta dokazuje igračku kvalitetu ekipe koja je igrala u sastavu: Željko Erslan, Domagoj Salač, Miroslav Vrban, Dominik Golomejić, Stjepan Karačić, Slaven Kovačević. 

   

 • U subotu je okončano državno prvenstvo, Sesvete treće

  U Drugoj ligi državnog prvenstva slavila je splitska ekipa Dupli koja je jedva prošla skupinu nakon poraza od Roča (9:8) i tijesne pobjede protiv ekipe CD iz Zemunika (9:8). No u nastavku natjecanja su bili nedodirljivi sa četiri pobjede rezultatom 9:5 za plasman u finale, a tamo su sa 9:6 nadigrali Team Coloseum iz Zagreba, prošlogodišnje slavljenike u Trećoj ligi.

  Ekipa Sesvete je ostvarila odlično treće mjesto što je ujedno i najveći uspjeh u povijesti P.K. Sesvete. Nastupili su: Anđelko Fofić, Dominik Golomejić, Miroslav Vrban, Danko Bilić, Slavko Markota i Slaven Kovačević.

  Sve ostale rezlatate sa državnog prvenstva možete pročitati ovdje.

 • Sesvete slavi ulazak u prvu ligu

  Ekipa Sesvete je osvajanjem drugog mjesta u doigravanju za prvaka druge lige osiguralo ulazak u prvu ligu PSGZ-a, te time potvrdilo i nastup na završnici prvenstva Hrvatske koje će se održati u lipnju u Poreču.

  Kao najbolji igrač druge lige proglašen je igrač Sesveta Anđelko Fofić koji je uvjerljivim nastupima stigao do ove laskave titule.

  Ekipa Lions Sesvete je izborila ulazak iz treće u drugu ligu PSGZ-a.