Novosti i događanja

 • Osvajači prvenstva i kupa grada Zagreba!

  P.K. Sesvete je i ovu sezonu okrunio vrhunskim rezultatom. Prvoligaška ekipa Darts Point Team Ban u sastavu Dragutin Pečnjak, Željko Erslan, Željko Grubišić, Dean Biškupić, Mario Čegir, Domagoj Salač i Marko Paternost osvojila je prvenstvo grada Zagreba u klasičnom pikadu, osvojila je i kup grada Zagreba, dok je u prvenstvu prve lige u elektronskom pikadu zauzela drugo mjesto. Ovim rezultatom ekipa Darts Point Team Ban osigurala je natjecanje na državnom prvenstvu u klasičnom i elektronskom pikadu te na državnom kup natjecanju.

  Nikada uspješnijoj sezoni pridružila se ekipa Sesvete osvajanjem prvenstva grada Zagreba u drugoj ligi čime su izborili prvoligaški status te će se od sljedeće sezone natjecati u elitnom prvoligaškom natjecanju. Osim toga izborili su i nastup na državnom prvenstvu Hrvatske. Ekipa Sesvete natjecala se u sastavu: Josip Penić, Matej Čičak, Dario Maras, Ante Romić, Danijel Bekina, Jasmin Lipović.

  Pikado klub Sesvete u trećem rangu natjecanja u gradu Zagrebu imao je još tri ekipe: Sretna djeca koja je ušla u doigravanje za prvaka treće lige, Pivnica Keti debitanti u ligaškom natjecanju te ekipu Sesvete J.D.O.O.

  Svim članovima kluba čestitamo na uspjesima i fair playu te vam želimo puno uspjeha na državnim natjecanjima!

   

 • Počinje nova sezona 2019/2020

  U novu sezonu 2019/2020 pikado klub Sesvete ulazi sa pet ekipa, što broji ukupno 45 aktivnih natjecatelja u klubu.

  U trećoj ligi će to biti ekipe Sretna Djeca, Sesvete j.d.o.o. i Pivnica Keti, u drugoj ligi su to aktualni prvaci Hrvatske (3. lige) ekipa Sesvete, dok će omjer snaga u prvoj ligi odmjeriti nikada jača ekipa Darts point Team Ban (prvaci Hrvatske u klasičnom pikadu).

  Osim toga ekipa Darts point Team Ban i ekipa Sesvete natjecati će se i u ligi klasičnog pikada.

  Sve rezultate možete pratiti na stranicama PSGZ-a : http://psgz.hr/sadrzaj/

 • Sesvete pišu povijest!!!

  29. svibanj 2019.

  Sesvete pišu povijest!!!

  SESVETE  - PRVAK HRVATSKE U NAJELITNIJEM NATJECANJU!!!

  Na povijesnom prvom državnom ekipnom natjecanju u klasičnom pikadu pikado klub Sesvete je na čelu sa ekipom Darts Point Team Ban osvojilo prvo mjesto i time postali prvi šampioni Hrvatske u ovom prestižnom natjecanju.

  Natjecanje se odigralo u 25.05.2019 u sportskom centru Sava sport u Zagrebu, a na natjecanju su sudjelovale 24 ekipe iz cijele Hrvtaske.

  Za ekipu Darts Point Team Ban nastupali su: Dean Biškušić, Dragutin Pečnjak, Željko Erslan, Željko Grubišić, Matija Gazibara, Domagoj Salač, Mario Čegir, Davor Gregurić.

  Osim ovog fantastičnog rezultata ista ekipa je osvojila i kup grada Zagreba dok je državnom kup natjecanju osvojila treće mjesto.

  Kapa do poda!!! 

 • Ekipa Sesvete je prvak Hrvatske!!!

  Ekipa Sesvete je prvak Hrvatske!!!

  U triler završnici i borbi živaca, hrabrim nastupom i preciznom rukom ekipa Sesveta pomela je konkurenciju na netom održanom prvenstvu Hrvatske u pikadu u Senju.

  Ekipa Sesvete nastupila je u sastavu: Josip Penić, Matej Čičak, Ante Romić, Danijel Bekina, Dario Maras.

  Ova ekipa je ogroman potencijal i svakako možemo računati na vrhunske rezultate i u budućnosti. Ovim rezultatom osiguran je nastup u višem rangu sljedeće godine gdje očekujemo isti rezultat.

  U prvom rangu natjecanja natjecala se ekipa Darts point Team Ban koja je u ukupnom poredku osvojila četvrto mjesto.

  Ekipa Darts Point Team Ban nastupila je u sastavu: Dragutin Pečnjak, Dean Biškupić, Željko Grubišić, Željko Erslan, Davor Gregurić, Matija Gazibara, Mario Čegir, Domagoj Salač

 • PK Sesvete u novoj sezoni 2018/2019

  U novu sezonu 2018/2019 pikado klub Sesvete ulazi sa četiri ekipe, što broji ukupno 30 aktivnih članova kluba.

  U trećoj ligi će to biti ekipe Sesvete, Sretna Djeca i j.d.o.o. dok će omjer snaga u prvoj ligi odmjeriti jaka ekipa Darts point Team Ban.

  Sve rezultate možete pratiti na stranicama PSGZ-a : http://psgz.hr/sadrzaj/