Novosti i događanja

 • Udruga slijepih Daruvar i PK Sesvete

  Obavještavamo sve članove i simpatizere kluba da se podrška i suradnja pikado kluba Sesvete i pikado ekipe iz Udruge slijepih Daruvar na čelu sa Damirom Bokunom nastavlja u punoj snazi i sa velikim zadovoljstvom.

  Kako je suradnja krenula početkom 2014 godine održavati ćemo tradiciju podrške i posjete na turnirima svih ekipa (i izvan turnira) i u budućnosti.

  Svima puno sreće u predstojećim pikado izazovima!

 • Osvojeno drugo mjesto na turniru Sveta tri kralja

  I ove godine na blagdan Sveta tri kralja 06.01.2015 održan je turnir u PK Quattro u Sesvetama. U vrhunskoj organizaciji domaćina i prisustvo 80 natjecatelja iz Zagreba i šire okolice svjedočili smo nizu vrhunskih okršaja ponajboljih igrača Hrvatske. U toj jakoj konkurenciji igrač pikado kluba Sesvete Miroslav Vrban osvojio je drugo mjesto nakon što je u borbi za prvo mjesto uspješniji u igri bio Miroslav Ivković.

  Odličan početak godine za 2015 godinu za pikado klub Sesvete, sve čestitke Miroslavu Vrbanu i osvajaču Miroslavu Ivkoviću te trećeplasiranom Igoru Janžiću!

 • Srebrna medalja za PK Sesvete na mastersu PSGZ-a

  Na trećem mastersu PSGZ-a u sezoni 2014/2015 osvojena je i druga medalja za pikado klub Sesvete. Ovoga puta osvajač srebrne medalje bio je Slaven Kovačević u igri 501 u drugoj ligi, dok je u istoj naslov osvojio Darijo Margeta.

  U prvoj ligi u igri 501 osvajač je bio Dean Biškupić, a u trećoj kategoriji Gordan Grković.

  Pikado klub Sesvete trenutno na ljestvici klubova druge lige zauzima sedmo mjesto sa 125 bodova:

   

   

   

 • Pikado na HRT-u

  19. studeni 2014.

  Pikado na HRT-u

  Nogometni reprezentativci su nam Vatreni, rukometni Pakleni, a pikado reprezentativci- Streloviti. I apsolutno zaslužuju biti u istoj rečenici s našim nogometašima i rukometašima jer su osvojili toliko medalja  i pokala u zadnjih nekoliko godina da ih više nemaju gdje držati. Najuspješniji među njima, Boris Krčmar vratio se nedavno iz Las Vegasa i postao ponovo svjetski prvak.

  Tako je i pikado doživio svojih par minuta na hrvatskoj dalekovidnici, cijeli video zapis možete pogledati na sljedećem linku: http://djh.hrt.hr/propustili-ste-pogledajte/11169-pikado-repka-13-11-2014

 • Masters PSGZ-a

  04. prosinac 2014.

  Masters PSGZ-a

  Predbožićni masters PSGZ-a koji će se održati 13.12.2014 okupiti će kremu pikada grada Zagreba i Zagrebačke županije. 

  Raspored natjecanja:

  15:00 h - Cricket 1. i 2. liga

  16:00 h - Cricket 3. liga, Dame 501 master out

  19:00 h - Muški 1. liga, 501 double out

              - Muški 2. liga, 501 master out

              - Muški 3. liga, 501 single out

   

  Na istoj lokaciji 14.12.2014 održava se i Kup natjecanje s početkom od 10.00 sati.