Novosti i događanja

  • Osvajači prvenstva i kupa grada Zagreba!

    P.K. Sesvete je i ovu sezonu okrunio vrhunskim rezultatom. Prvoligaška ekipa Darts Point Team Ban u sastavu Dragutin Pečnjak, Željko Erslan, Željko Grubišić, Dean Biškupić, Mario Čegir, Domagoj Salač i Marko Paternost osvojila je prvenstvo grada Zagreba u klasičnom pikadu, osvojila je i kup grada Zagreba, dok je u prvenstvu prve lige u elektronskom pikadu zauzela drugo mjesto. Ovim rezultatom ekipa Darts Point Team Ban osigurala je natjecanje na državnom prvenstvu u klasičnom i elektronskom pikadu te na državnom kup natjecanju.

    Nikada uspješnijoj sezoni pridružila se ekipa Sesvete osvajanjem prvenstva grada Zagreba u drugoj ligi čime su izborili prvoligaški status te će se od sljedeće sezone natjecati u elitnom prvoligaškom natjecanju. Osim toga izborili su i nastup na državnom prvenstvu Hrvatske. Ekipa Sesvete natjecala se u sastavu: Josip Penić, Matej Čičak, Dario Maras, Ante Romić, Danijel Bekina, Jasmin Lipović.

    Pikado klub Sesvete u trećem rangu natjecanja u gradu Zagrebu imao je još tri ekipe: Sretna djeca koja je ušla u doigravanje za prvaka treće lige, Pivnica Keti debitanti u ligaškom natjecanju te ekipu Sesvete J.D.O.O.

    Svim članovima kluba čestitamo na uspjesima i fair playu te vam želimo puno uspjeha na državnim natjecanjima!